Geolaila, preturi bune din 1996

Firmă 100% românească 
 
Geolaila este o firmă 100% românească care a intrat pe piața locală în Aprilie 1996 și de atunci s-a dezvoltat constant. 
 
Magazinul a fost conceput special pentru a veni în sprijinul clienților Revânzători și HoReCa. 
 
Geolaila vine cu un pachet complex, de la asigurarea prețului ideal pentru client până la programe de loialitate pentru clienții săi, în vederea creșterii afacerii lor.
 
Începând cu anul 2005, s-a creat o nișă stabilă și anume: detergenți și cosmetică. De atunci, compania s-a făcut remarcată pentru cumpărători prin prețurile avantajoase și servicile de calitate.
Aceleași prețuri bune într-un nou magazin
 
În 2022, am deschis un magazin de 3600mp de cosmetică & dergenți dedicat atât cumpărătorilor finali cât și celor revânzători pentru a consolida parteneriate noi și de lungă durată. 
 
Ne mândrim cu faptul că prețurile noastre sunt în praguri, cu discounturi în funcție de cantitate, astfel se beneficiază și de discounturi de 15%, chiar și pentru cumpărătorii finali. 
 
Zilnic punem la dispoziția clienților noștri peste 10.000 de articole, la cel mai bun raport calitate-preț. Astfel, ne asigurăm că fiecare consumator își găsește produsul bazat pe nevoile sale individuale, de la îngrijire personală la articole de curățenie.

Continuăm să ne dezvoltăm cu aceeași misiune cu care am pornit acum 26 de ani: servicii de calitate și prețuri avantajoase!